Barça
Esports Barça 21/09/2012

Anquela, tècnic del Granada: "Signo l'empat al Camp Nou. Mig Espanya el signaria"

L'entrenador del Granada no renuncia a un resultat millor però reconeix la superioritat del Barça i es conforma a sumar un punt. A més, posa l'exemple de l'Spartak per justificar que el bon treball defensiu del rival no sempre té recompensa

Efe
1 min
Orellana intenta superar Pepe

GranadaEl tècnic del Granada, Juan Antonio Albacete Anquela, ha reconegut aquest divendres que contra el Barça al Camp Nou "signaria l'empat" i ha recalcat que "mig Espanya el signaria". Tot i així, ha demanat als seus que treballin "des del primer minut fins a l'últim".

Anquela adverteix, però, que "si vas al Camp Nou només a defensar, perdràs" i per això ha insistit que hauran d'intentar "tenir la pilota quan es pugui i sortir ràpid".

"No podem anar a cap camp entregats. Cal anar a buscar els tres punts i ratificar com treballem durant la setmana", ha afegit l'entrenador, que demana el màxim esforç als seus jugadors per evitar passar-ho "molt malament" contra el Barça.

També ha recordat que aquests equips "sempre tenen algun partit dolent" i espera que justament sigui el que jugui el Barça aquest dissabte contra ells.

El tècnic del Granada creu que el partit de la Lliga de Campions contra l'Spartak de Moscou dimecres és "un exemple" per a ells, però també ha recordat que els russos "van fer un treball increïble i els en van ficar tres" i que l'argentí Leo Messi" va estar sense aparèixer molts minuts i, al final, va marcar dos gols".

stats