Barça
Esports Barça 24/06/2012

Unzué: "No vaig tenir problemes amb Valdés"

L'exentrenador de porters del Barça assegura que la seva relació amb Valdés "no és dolenta" i que marxa perquè l'oferta del Racing l'atreu i l'il·lusiona. Sobre Tito, diu que és "l'única persona capacitada per donar continuïtat a aquest equip"

Ara
1 min
Unzué, durant un entrenament amb el Barça / FCB

BarcelonaJuan Carlos Unzué no marxa enfadat en Víctor Valdés. Abandona el Barça perquè l'oferta per entrenar el Racing de Santander l'ha motivat. "Marxo perquè he tingut una oferta del Racing per la qual em sento atret, m'il·lusiona i significa un gran repte per a mi", ha assegurat l'exentrenador en declaracions a COMRàdio. "No me'n per mala relació amb Valdés. No haguéssim estat 8 anys junts si hagués sigut així. És cert que hi ha un desgast en la relació, ha sigut llarg i el fet d'entrenar-lo només a ell i a Pinto fa que gairebé siguis un entrenador personal".

Unzué ha reconegut que la seva intenció era acabar l'any de contracte que li quedava al club, però les dues parts van entendre "que era el moment de deixar-ho".

Sobre Tito Vilanova, el navarrès ha afirmat que "està perfectament capacitat per portar el Barça. S'han gastat les piles del Pep però no la idea. La filosofia de l'equip no ha caducat. I Tito és l'única persona capacitada per donar continuïtat a aquest equip. Si hagués vingut algú de fora hagués sigut pitjor, no en tinc cap dubte i així ho senten també els jugadors".

stats