BARÇA
Esports Barça 02/01/2012

Julio Iglesias: "Tinc una bona escopeta, i hi ha bales per a Iniesta i Messi"

El cantant assegura: "Al Madrid li falta un Iniesta. Si el Madrid tingués un Iniesta i el Barça no, la tendència perdedora del Madrid es revertiria, no ho dubto"

Ara
1 min

BarcelonaEn una entrevista al diari argentí La Voz, el cantant madrileny Julio Iglesias ha fet referència a la superioritat que el Barça està demostrant durant els últims anys, fent que el seu equip, el Reial Madrid, quedi sempre en segon terme.

El cantant, que quan era petit va jugar en les categories inferiors del conjunt blanc com a porter, ha dit, entre rialles: "Tinc una bona escopeta. I hi ha bales per a Iniesta i Messi".

Julio Iglesias ha parlat de les diferències entre blaugranes i blancs. "El Barça et mareja al centre del camp durant diversos minuts quan ho té tot a favor. La solució consisteix a treure el teu marge d'error ofensiu perquè els domini la impaciència. Per exemple, si dies enrere Cristiano Ronaldo hagués marcat el gol que va errar als pocs minuts del de Benzema, el Barça s'hauria quedat sense el marge de possessió de la pilota, que és un dels seus punts forts. Si Cristiano hagués encertat, el Barça hauria estat més ofensiu en l'ansietat. Sense ansietat, el Barça és letal".

Julio Iglesias té la clau perquè Madrid sigui com el Barça: "Al Madrid li falta un Iniesta. Si el Madrid tingués un Iniesta i el Barça no, la tendència perdedora del Madrid es revertiria, no ho dubto", ha assenyalat.

stats