Barça
Esports Barça 15/04/2011

La jutgessa admet les proves contra Laporta pel cas Uzbekistan, i haurà d'anar a judici

L'agent FIFA turc Bayram Tutumlu reclama a l'expresident del Barça la comissió del 10% dels negocis fets amb un club uzbek en els quals ell va fer d'intermediari

Redacció
1 min
El diputat no adscrit i líder de Democràcia Catalana Joan Laporta.

BarcelonaAquest matí al Jutjat de Primera Instància número 10 de Barcelona ha tingut lloc l'audiència prèvia del judici instat per l'agent de jugadors Bayram Tutumlu contra Joan Laporta i el seu despatx d'advocats, Laporta & Arbós Advocats Associats, SLP, en què Tutumlu reclama les comissions que no li han estat abonades. La jutgessa ha acceptat les proves per a l'aclariment dels fets, per tal de demostrar l'existència de contracte entre les parts, així com dels cobraments percebuts per Laporta. També citarà els jugadors del Barça Messi, Iniesta i Puyol, així com el president Sandro Rosell, en el judici que se celebrarà el proper 26 d'octubre. Tutumlu va actuar de mediador entre el club uzbek i Joan Laporta, motiu pel qual havia de percebre el 10 per cent dels ingressos.

L'objecte de la prova admesa és l'aclariment dels fets, i demostrar l'existència de contracte entre les parts, així com dels cobraments percebuts per Laporta. Per això s'ha de citar els futbolistes Andrés Iniesta, Carles Puyol, Lionel Messi, Samuel Eto'o i Cesc Fàbregas perquè compareguin el dia del judici, ja que hauran d'aclarir qui els va pagar i quant van percebre pels seus desplaçaments a Uzbekistan per realitzar Master Clinics.

La jutgessa ha accedit també, a petició dels advocats de Bayram Tutumlu, a la prova testifical d'Anna Xicoy i del candidat a la presidència del FC Barcelona en les darreres eleccions Agustí Benedito, per tal que donin la seva versió dels fets que van motivar les seves dimissions en relació amb l'assumpte de l'Uzbekistan.

stats