BARÇA
Esports Barça 17/06/2012

Laporta: "Hem venut la samarreta del Barça a Qatar per un plat de llenties"

L'expresident del Barça diu en una entrevista a l'agència EFE que esà preparat per tornar a ser el màxim dirigent del club blaugrana

Efe
1 min
Joan Laporta / TONI ALBIR / EFE

BarcelonaL'expresident del Barça Joan Laporta ha assenyalat aquest diumenge en una entrevista a EFE que amb el club blaugrana no ha fet un bon negoci amb el patrocini de la Fundació Qatar per cinc temporades el club blaugrana ha venut la seva samarreta "per un plat de llenties". "Han venut aquesta samarreta per un plat de llenties. La samarreta del Barça valia molt més. S'havia posat en valor amb l'Unicef. Hauria de ser la samarreta ben pagada del món i no ho som", ha conclòs.

Laporta considera que l'actual Junta Directiva, sota la presidència de Sandro Rosell, "no han fet un bon negoci" amb el patrocini amb el país musulmà del Golf Pèrsic. "Aquest patrocini ha servit per argumentar una gran mentida: que sense Qatar, el Barça no existiria. Que la Fundació Qatar és com la Unicef d'allà. Això és fals. A partir d'aquí, totes les coses derivades surten d'una mentida", ha afegit.

Laporta ha avisat que està preparat per tornar a ser president del Barça: "És un pensament i és una reflexió que he fet. Estic preparat per tornar a ser president del FC Barcelona ... si penso que ho he de fer en el moment en què es plantegi aquesta possibilitat", ha argumentat. L'expresident ha afegit: "Quan vaig acabar la meva etapa com a president no tenia previst tornar, volia fer d'expresident i molestar el menys possible; servir al club, si el president ho requeria. Però si resulta que arriba una junta directiva i un president que es dedica a destruir tot el que vam fer nosaltres, quan els deixem un Barça que estava molt bé... el que no ens podíem esperar era aquesta obsessió per destruir-nos i tot el que vam fer", ha emfatitzat.

stats