Barça
Esports Barça 21/06/2012

Messi: "El Barça és casa meva. Tant de bo pugui fer tota la meva carrera aquí"

L'argentí ha reiterat el seu desig de completar tota la seva carrera al club blaugrana, ha celebrat que Tito mantingui la línia marcada per Guardiola i ha parlat del seu bon moment personal i a la selecció argentina

Efe
2 min
Leo Messi presenta un amistós solidari a Colòmbia / EFE

Bogotà (Colòmbia)L'astre argentí Lionel Messi, figura principal de la 'Batalla de les Estrelles' que es disputarà avui a Bogotà, ha assegurat que li agradaria jugar la resta de la seva vida al Barça, el seu actual equip, després de desestimar qualsevol possibilitat de jugar amb el Reial Madrid. "No penso en marxar al Reial Madrid; el Barça és casa meva i m'encantaria fer tota la meva carrera futbolística aquí. Fins que pugui, potser fins que em retiri. Tant de bo sigui així", ha assegurat Messi en roda de premsa.

El capità de la selecció argentina s'ha referit, a més, a la sortida de Pep Guardiola i l'arribada de Tito Vilanova com a nou entrenador del Barça. "Estem molt contents que Tito hagi estat el substitut de Guardiola, és una persona que coneixem, sap treballar de la mateixa manera que ho feia Guardiola, òbviament ens va doldre la marxa de Pep perquè no ens l'esperàvem, però amb Tito no canviarà molt la forma de treballar, tot serà similar", ha dit.

El davanter argentí ha expressat la seva satisfacció per marcar gols amb la seva selecció, amb la qual vol fer moltes més coses. "M'encantaria guanyar moltes coses amb la meva selecció i tornar a guanyar el que ja vaig guanyar. Per sort, he pogut fer gols amb l'equip en l'eliminatòria", ha manifestat el blaugrana.

Sobre el compromís amistós de divendres a l'estadi 'El Campín' de Bogotà, Messi ha comentat que és una oportunitat maca d'ajudar algunes fundacions a Colòmbia. "Ja hem fets diversos esdeveniments d'aquests en diversos llocs del món, ara és a Colòmbia i és una oportunitat que ens agrada per poder ajudar altres fundacions, altres persones. Això ens té contents", ha afegit.

Encara que no li agrada parlar de la seva vida privada, el millor golejador del món en l'actualitat ha assegurat que se sent feliç perquè aviat serà pare. "No sóc d'explicar la meva vida privada, però estic molt feliç del que m'està passant, ser pare, estic gaudint de tot això, i ja veurem en el futur què passarà amb el meu fill", ha manifestat.

stats