Barça
Esports Barça 26/07/2012

Messi i Puyol comencen a treballar amb el grup

L'argentí, ja sense molèsties al bessó dret, ha completat la sessió del matí al mateix ritme que els seus companys, mentre que el capità només ha pogut fer una part de l'entrenament amb l'equip

Efe
1 min

Sant Joan DespíLeo Messi i Carles Puyol han començat a treballar aquest dijous amb el grup, encara que en el cas del capità blaugrana només durant una part de l'entrenament. Messi, que no va viatjar dimarts a Hamburg per disputar el primer partit de la pretemporada a causa d'una contusió al bessó dret, es va entrenar en solitari dimecres, però avui ja ha pogut exercitar-se al mateix ritme que els seus companys.

Puyol, per la seva banda, es va reincorporar dilluns als entrenaments després de sotmetre's a una artroscòpia al final de la temporada passada i avui, per fi, ha fet una part de la sessió amb l'equip.

L'entrenament matinal, que com és habitual s'ha dut a terme al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i amb nou jugadors del Barça B: Kiko Femenía, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Planas, Rafinha, Ilie, Lobato i els porters Oier i Bañuz.

Els altres cinc jugadors del filial que havien viatjat a Hamburg –Deulofeu, Román, Balliu, Espinosa, Patric– s'han exercitat sota les ordres d'Eusebio Sacristán.

L'equip tornarà a la feina aquesta tarda, a partir de les 19.00 hores, en la segona sessió del dia.

stats