Barça
Esports Barça 07/03/2012

Messi: "El més important no són els meus cinc gols, sinó guanyar i ser a quarts de final"

L'argentí treu importància al fet d'haver marcat cinc gols en el mateix partit, un fet insòlit en la Lliga de Campions, i celebra la classificació de l'equip

Ara
1 min
Messi celebra el seu quart gol davant el Bayer

BarcelonaLeo Messi ha tret importància als seus cinc gols contra el Bayer Leverkusen, en la victòria del Barça al Camp Nou, i ha assegurat que el més destacat de la jornada és la classificació de l'equip. "El més important era guanyar, que era el que volíem. Ja som a quarts de final", ha celebrat.

L'argentí, que ha confessat que està "molt content", ha tret pit del bon joc del Barça, que s'ha tornat a exhibir al Camp Nou: "Hem tornat a jugar bé un altre cop".

Messi no llença la Lliga però reconeix que el desig de la plantilla és la competició europea. "Sabem que la Lliga està complicada, però intentarem guanyar tot el que queda per lluitar fins al final. La Champions és el que volem tots i ens espera, també, la final de la Copa del Rei. No llencem res".

Finalment, l'argentí ha deixat clar que no té preferència per cap rival a quarts de final. "A aquestes alçades, tots els rivals són complicats. Que toqui qui sigui."

stats