Barça
Esports Barça 16/07/2011

Un matrimoni escocès guanya 185 milions a la loteria i ara vol comprar una llotja al Camp Nou

Colin Weir és un seguidor incondicional del Barça i espera poder fer realitat el seu somni de tenir un lloc de privilegi a l'estadi culer

Martí Molina
1 min

Barcelona"Un somni que espero fer realitat? Poder tenir un llotja al Camp Nou i veure tots els partits del Barça". Aquesta va ser la resposta de l'escocès Colin Weir després que la parella s'embutxaqués 185 milions d'euros al sorteig de l'Euromilions.

Colin Weir (64) i la seva esposa Chris (55) són un matrimoni de la regió escocesa d'Ayrshire. Aquest dimarts van ser els únics guanyadors del sorteig de l'Euromilions, i van aconseguir ni més ni menys que 185 milions d'euros, el pot més gran que mai s'hagi repartit a la Gran Bretanya.

Tant a ell, jubilat, com a la seva dona, una infermera d'un centre psiquiàtric, se'ls obre una nova vida. I és que amb només un dia han aconseguit una fortuna gairebé similar a la del matrimoni Beckham. En un principi no tenien intenció de fer-ho públic, però finalment han optat per explicar-ho a tothom, també als periodistes del rotatiu anglès The Guardian, on el marit de la parella ha revelat que un dels somnis que espera poder fer realitat és el de comprar una llotja al Camp Nou per poder veure els partits del Barça. I és que Colin Weir és un seguidor incondicional del conjunt blaugrana, però fins ara s'havia hagut de resignar a veure els partits des de casa seva.

La parella també està pensant en invertir els diners en fer realitat altres somnis, com el de comprar una segona residència o fer un viatge a la Gran Muralla. També tenen decidit comprar una casa per als seus fills, a més d'un cotxe nou per l'esposa Chris. Tanmateix, ell assegura que continuarà amb el cotxe de tota la vida, ja que "malgrat ser vell, encara és fiable".

stats