Barça
Esports Barça 02/09/2012

Pellegrino: "El resultat potser és massa càstig, però el futbol és eficàcia"

El tècnic del València es mostra satisfet pel treball defensiu dels seus homes, que han sigut capaços de deixar el Barça tocant "a la zona on menys mal fan"

N.a.
1 min
Mauricio Pellegrino dóna instruccions al Camp Nou

BarcelonaMauricio Pellegrino estava satisfet amb el partit del seu València al Camp Nou, malgrat perdre 1-0. Amb un to de veu tranquil, l'entrenador xe ha assegurat que el seu equip ha completat un partit molt seriós. "Hem fet un bon partit defensiu. És difícil que el Barça no et marqui més gols en el seu camp. I la jugada ha vingut d'un córner", ha comentat.

L'argentí creu que ha sigut l'eficàcia golejadora la que ha decantat el partit en favor del Barça. "L'avantatge del Barça ha sigut molt justeta. El resultat potser és massa càstig, però el futbol és eficàcia. Però estic convençut que si seguim jugant així, guanyarem molts partits en aquesta Lliga".

Per Pellegrino, el mèrit del València ha estat donar la pilota al Barça "a la zona on menys mal fa" i ser capaç d'aprofitar que els blaugranes no estaven "fins en la pressió a la segona meitat per sortir més fàcilment i crear ocasions".

stats