Final de la Copa del Rei 2011
Esports Barça 13/04/2011

Els carrers que donen a Mestalla estaran tallats per al públic sense entrada

Aquesta serà la principal novetat en el dispositiu de seguretat respecte a la final de l'any passat i l'objectiu serà evitar grans aglomeracions de gent enfront de l'estadi

Efe
1 min

ValènciaEn la primera reunió de coordinació de preparatius per a la final de la Copa del Rei, que se celebrarà el proper dimecres València, s'ha acordat que l'entorn de Mestalla estarà tallat al tràfic i al públic a excepció d'aquells aficionats que tinguin entrada.

Aquesta serà la principal novetat en el dispositiu de seguretat respecte a la final que es va celebrar fa dos anys a Mestalla entre l'Athletic Club i el Barcelona, i l'objectiu de la qual serà evitar grans aglomeracions de gent enfront de l'estadi.

A excepció de la façana que recau sobre l'avinguda d'Aragó, la resta de carrers limítrofs a l'estadi estaran barrats i se senyalitzarà amb panells informatius els accessos per a cada tipus d'entrada concreta.

L'aforament complet de Mestalla per a la final serà de 50.488 localitats, de les quals 20.104 serà per als aficionats de cada equip i 9.600 per a la RFEF. De moment, hi ha acreditats 840 periodistes.

Per al desplaçament des de Barcelona i Madrid fins a València hi ha organitzats sis trens xàrter, tres per equips, que s'uniran als d'itinerari regular, així com 34 autocars i 4.000 vehicles particulars que sortiran des de Barcelona i 25 autobusos des de Madrid.

Està previst que les aficions de Reial Madrid i Barcelona se situïn en diferents zones de la ciutat i els dos clubs, a causa del sistema de repartició d'entrades, tenen totalment identificats als afeccionats que acudiran a l'estadi, així com que no s'espera que es desplacin molts aficionats sense entrada.

stats