Barça
Esports Barça 04/03/2011

Guardiola respon bé al tractament i evoluciona favorablement

La roda de premsa d'aquesta tarda prèvia al partit amb el Saragossa la tornarà a fer Tito Vilanova, que quasi amb tota seguretat també estarà sol demà al Camp Nou

Albert Solé
1 min
El tècnic durant un dels moments en què va mirar  el partit dret.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Pep Guardiola haurà d'estar una nit més, com a mínim, ingressat a l'hospital USP Dexeus de Barcelona per l'hèrnia discal que li han diagnosticat. Aquest matí el metge l'ha tornat a visitar i no li ha donat l'alta encara.Tot i així, segons el comunicat mèdic del Barça, "el tractament terapèutic i farmacològic que s’ha practicat al tècnic ha permès que la seva evolució clínica sigui favorable".

Així, la roda de premsa d'aquesta tarda al partit contra el Saragossa la donarà el seu ajudant, Tito Vilanova, i quasi amb tota seguretat Guardiola tampoc podrà dirigir demà des de la banqueta del Camp Nou el partit del primer equip.

El tècnic del Barça va començar a patir forts dolors dimarts al matí –tot i que les molèsties les arrossegava de feia més temps–, i en una primera exploració es va parlar d'una lumbàlgia aguda. Va viatjar infiltrat a València tot i el mal que patia, però quan l'avió de tornada va aterrar a Barcelona dijous de matinada els dolors eren massa forts i Guardiola va ser ingressat a l'hospital, d'on encara no ha sortit. Ahir els metges de la Dexeus li van diagnosticar una hèrnia discal en lloc d'una lumbàlgia.

stats