BARÇA
Esports Barça 29/02/2012

Miguel García: "Si ho faig amb els directius del Madrid, estaria proposat per a la Creu de Sant Jordi"

El president de l'Hospitalet, que va col·laborar amb 'Punto Pelota' per obtenir informació sobre la renovació de Guardiola, reconeix que es va equivocar, però assegura que no ho va fer amb mala fe

Ara
1 min
Setge mediàtic  a Guardiola per la seva renovació

BarcelonaMiguel García ha parlat després de col·laborar amb el programa 'Punto Pelota' per obtenir informació dels dirigents blaugranes sobre la renovació de Pep Guardiola. "Hi havia càmeres ben grans, no eren ocultes. Quan va arribar Xavi, fins i tot, les va haver d'apartar. Va ser una conversa ràpida. Jo vaig veure que ells les veien. Al vídeo em vaig girar dues o tres vegades. Tothom gravava", ha explicat García en declaracions al programa 'Protagonistas Catalunya', d'ABC Radio.

El president de l'Hospitalet assegura que no ho va fer amb mala fe, però apunta: "Si això ho faig amb els directius del Madrid, els que ens han criminalitzat m'haurien proposat per a la Creu de Sant Jordi. No es pot ser tan mesquí. Jo em vaig equivocar. Ells ho haurien pogut emetre igual. Reconec que no hauria d'haver fet, no vaig saber preveure'n les conseqüències. Vaig ficar la pota, però no ho vaig fer amb mala fe".

"Em vaig ficar en un embolic innecessari. Demano disculpes a Bartomeu. Li vaig fer la pregunta a l'escala, sense mala fe. Sempre he defensat la directiva del Barça. Per què es criminalitza Pedrerol, Quim Domènech i 'Punto Pelota'?", es pregunta Miguel García, que afegeix: "Ho van fer amb transparència. La premsa generalista té els seus talps, i llavors no està malament. És d'hipòcrita i mal company, fer això. És demencial, el que passa", afegeix.

stats