Barça
Esports Barça 23/05/2011

Mourinho demana "'fair play', respecte per l'adversari i combatre el racisme" per la propera temporada

L'entrenador del Reial Madrid ha acomiadat la temporada amb un missatge en vídeo en què demostra que encara no ha paït l'eliminatòria de les semifinals de la Lliga de Campions

à. G.
1 min

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha acomiadat la temporada amb un missatge en vídeo adreçat als aficionats del conjunt blanc. El tècnic portuguès encara no ha paït l'eliminatòria contra el Barça a les semifinals de la Lliga de Campions.

"Vull acabar amb un desig molt simple, que és que la temporada que ve es puguin recuperar principis que ningú ha d'oblidar i que aquesta temporada alguns professionals del futbol i algunes institucions han oblidat de vegades, i que han de ser la base d'un esport com el nostre. Parlar de fair play, de respecte per l'adversari i de targeta vermella al racisme no han de ser paraules, han de ser fets. Repeteixo, tinc l'esperança que per la temporada que ve puguem recuperar per al nostre esport aquests principis absolutament fonamentals", assegura Mourinho.

Segons José Mourinho, "ha finalitzat la temporada i vull agrair als aficionats del Reial Madrid tot l'afecte i suport que ens han ofert tant a l'equip com al cos tècnic. Hem treballat de forma seriosa i amb dedicació, però òbviament deixem al vostre criteri l'anàlisi de la tasca d'aquesta plantilla durant aquest últim any".

"Tornarem el proper 11 de juliol amb la mateixa passió i amb la mateixa motivació de sempre per seguir intentant dignificar el prestigi i la inigualable història del Reial Madrid", conclou el portuguès.

stats