Barça
Esports Barça 09/09/2011

Més de 10.000 motoristes no podran entrar el casc al Camp Nou els dies de partit

El Barça informa que a partir de l'1 d'octubre, per motius de seguretat, no estarà permesa l'entrada amb cascs de motocicleta a les instal·lacions del club Camp Nou, Palau Blaugrana i Miniestadi

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça ha informat aquest divendres que a partir de l'1 d'octubre, per motius de seguretat, no estarà permesa l'entrada amb cascs de motocicleta a les instal·lacions del club Camp Nou, Palau Blaugrana i Miniestadi.

"Per tal de millorar les condicions de seguretat i en compliment de la normativa vigent, els Mossos d'Esquadra interpreten que els cascs de motocicleta són objectes contundents i perillosos en cas d'incidents", explica el club.

El problema és que no hi haurà consignes "per motius de seguretat i logístics". El club calcula que l'afluència de motocicletes pot superar les 10.000 en els dies de partits del primer equip de futbol.

Aquesta normativa s'havia d'aplicar aquest cap de setmana, però finalment hi haurà una moratòria fins dissabte 1 d'octubre "per tal de poder informar convenientment i amb temps suficient als socis d’aquesta mesura".

El club assegura que "el Barça entén les molèsties que això pot ocasionar però es veu obligat a acomplir els requeriments de seguretat, en virtut de la normativa vigent. El club agraeix, com sempre, la col·laboració dels socis i aficionats barcelonistes per al bon funcionament de l'aplicació d'aquesta normativa".

stats