Barça
Esports Barça 16/09/2011

Vols jugar a fer de Guardiola?

El Barça presenta 'FC Barcelona Fantasy Manager 2012', un joc social en què els participants poden jugar amb l'equip blaugrana i formar el seu propi onze

àlex Gozalbo
1 min
FC Barcelona Fantasy Manager 2012.

BarcelonaEl Barça presenta el joc social 'FC Barcelona Fantasy Manager 2012'. Els participants poden jugar amb l'equip blaugrana, formar el seu conjunt o deixar que Pep Guardiola els proposi el seu propi onze.

El joc culer multiplataforma està disponible al Facebook i a l'iPhone, en versió multiidioma. A més, ofereix l'oportunitat, a tots els amants del futbol que gaudeixen com a espectadors, de dirigir el club barcelonista en primera persona.

Els usuaris poden interactuar amb la resta de participants, jugar amb els seus amics, competir amb altres equips i demostrar que són els candidats ideals per gestionar el Barça. Per fer-ho, hauran de crear un equip, entrenar-lo i mantenir en forma els jugadors per als partits. Així, els jugadors podran construir la seva pròpia ciutat esportiva, ampliar-la, gestionar les finances del club, competir en tornejos exclusius i tancats contra usuaris de tot el món i guanyar premis.

El 'FC Barcelona Fantasy Manager 2012' ha estat desenvolupat per From The Bench, una empresa amb gran experiència al sector de jocs socials interactius de caràcter esportiu, i que, amb aquest projecte, continuen ampliant el seu 'Fantasy Manager Franchise'.

stats