Barça
Esports Barça 05/04/2011

La nova Roma vol Pep Guardiola per a la propera temporada

L'empresari nord-americà que ha arribat a un acord per comprar la Roma a falta de la firma final, Thomas DiBenedetto, està interessat en el tècnic català

Efe
2 min
Portada del 'Corriere dello Sport'.

RomaL'empresari nord-americà que ha arribat a un acord per comprar la Roma a falta de la firma final, Thomas DiBenedetto, està interessat a comptar amb els serveis del tècnic català del Barcelona, Pep Guardiola, si el club romà (sisè) es classifica per disputar la Lliga de Campions la temporada que ve.

Segons informa avui el diari esportiu italià Corriere dello Sport, l'equip del capità Francesco Totti hauria contactat fa uns mesos amb l'entrenador blaugrana.

"Amb Guardiola hi ha hagut un contacte fa alguns mesos, com a entrenador del Barcelona ha fet el màxim i a la seva dona Cristina li va fer una promesa, que l'any que ve serà un any sabàtic", afirma el rotatiu romà.

El diari també assenyala que Pep voldria parar el 2012, però explica que amb la trajectòria professional que està portant a terme serà difícil que ho faci.

A més, recorda que la setmana passada el català va concedir una entrevista a la cadena de televisió italiana Rai, en què va reconèixer que "té ganes de parar o de viure una nova experiència" fora del Barcelona.

Segons el diari italià, la nova etapa de Guardiola podria desenvolupar-se a l'estranger amb el beneplàcit del Barcelona, més concretament a Anglaterra, i tenir com a màxim protagonista l'equip londinenc Chelsea.

"D'acord amb el Barcelona, podria anar-se'n a l'estranger un any per després tornar i posar-se al capdavant de la direcció tècnica, encara que no com a entrenador", assegura el Corriere dello Sport, que també assenyala que "els catalans, encara que se'n vagin, sempre tornen" al club culer.

Si es confirmés la marxa de Guardiola al Chelsea, el rotatiu avança que el Roma canviaria d'objectiu per a la temporada que ve i es plantejaria contractar l'actual tècnic del club londinenc, l'italià Carlo Ancelotti.

"És un altre entrenador que també agrada a la Roma", sentencia el rotatiu.

stats