BARÇA
Esports Barça 28/02/2012

Pedrerol defensa 'Punto Pelota' i carrega contra els periodistes que els van criticar

El presentador del programa d'Intereconomia TV comenta les reaccions de periodistes als mitjans de comunicació i a Twitter

Ara
1 min

BarcelonaEl presentador i director de 'Punto Pelota' ha parlat sobre la decisió del Barça de suspendre les seves acreditacions. En el programa d'aquest dilluns, Josep Pedrerol defensa el programa d'Intereconomía TV i desmenteix que vagin fer servir una càmera oculta per enregistrar les imatges on el president de l'Hospitalet, Miguel García, intentava treure informació a directius i alts càrrecs del Barça sobre la renovació del tècnic, Pep Guardiola.

A més, ha carregat contra 'Mundo Deportivo', el primer mitjà que va explicar que el Barça es plantejava denunciar 'Punto Pelota'. Pedrerol posa com a exemple l'enquesta que va fer el diari esportiu i recorda que, fa anys, quan ell va començar, Clemente va vetar 'Mundo Deportivo' i va fer fora els periodistes d'aquest diari d'una roda de premsa. En aquell moment, el mateix Pedrerol es va aixecar de la cadira i va marxar. "Penso que s'ha de defensar la llibertat d'informació i d'opinió i que ens podem equivocar, però fer servir una enquesta per carregar-se un programa de televisió, no ho havia vist mai", comenta Pedrerol.

D'altra banda, el programa també ha fet un resum de premsa de tots els articles que han parlat sobre els fets. "Hi ha companys que se n'han alegrat tant, no sé si per enveja o per ràbia o per defensar un periodisme que ells creuen i consideren que no és periodisme, però en alguns casos es nota tant d'odi que penso: tan malament ho estem fent? Tan nocius som per a la professió?", comenta Pedrerol.

stats