BARÇA
Esports Barça 01/03/2012

Pedro: "El Madrid té un gran equip, però no sé si són millors que nosaltres"

El davanter del Barça opina que remuntar deu punts amb el conjunt blanc a la Lliga serà complicat però que l'equip seguirà lluitant fins al final

Ara
2 min
Pedro Rodríguez, un exemple per als joves.

BarcelonaPedro Rodríguez sap que la Lliga està complicada. El conjunt blaugrana està a deu punts del líder, el Reial Madrid. Tot i això, el davanter del Barça assegura que seguiran lluitant fins al final. "Està difícil. Estant a deu punts és complicat remuntar, però nosaltres no donarem per perdut cap partit ni el títol. L'equip està en molt bona línia per disputar tots els títols", ha opinat Pedro, que sobre els blancs ha comentat: "Tenen un gran equip, amb grans jugadors, però no sé si són millors que nosaltres, ara ells van primers a la Lliga però nosaltres lluitarem fins al final".

El jugador canari ha afegit: "Estem a deu punts, aquesta és la realitat, no la podem canviar. Intentarem seguir estant al nostre nivell, no perdre més punts i que ells punxin per retallar aquesta distància. Serà complicat, però hem de fer el possible per no incrementar la diferència". Sobre el calendari, Pedro ha afirmat: "Tots els partits són complicats. En teoria semblen més fàcils, però mai pots confiar a sumar els tres punts. Això ho veurem al final".

Respecte al seu estat físic, Pedro ha dit que es troba amb ganes de tornar a disputar partits. "Em trobo bé, cada dia millor, amb més confiança i més ritme. Espero poder jugar més minuts i ajudar l'equip, però això depèn del 'mister'. He tingut moltes lesions, però ara estic fort i amb ganes. Porto molts mesos sense poder jugar un partit complet perquè aquestes lesions han fet que no agafi el ritme. Ara estic bé i tant de bo pugui tenir minuts i pugui ajudar els companys. Així, jo també podré millorar com a jugador al costat dels meus companys. Estic tranquil, el més important és treballar dia a dia als entrenaments i tinc confiança".

El jugador també ha parlat de la renovació del tècnic, Pep Guardiola: "Tots li donem suport i estem convençuts que renovarà. Ell sap molt bé com funciona l'equip. Ell té l'última paraula i ha de decidir, esperem que sigui una notícia positiva", ha assegurat.

Per últim, també ha parlat de la possibilitat de ser a la llista del seleccionador espanyol, Vicente Del Bosque, per a la propera Eurocopa. "A tots els jugadors ens agrada anar a la selecció, però aquest cop l'entrenador ha decidit triar uns altres jugadors. Veurem com transcorre tot aquest temps, ja que falten tres mesos. El seleccionador tindrà l'última paraula, tot i que jo intentaré ser a l'Eurocopa", ha dit Pedro. El jugador és conscient que serà difícil entrar en la llista. "L'equip va fer un gran partit, tots els jugadors estan en molt bona forma i serà molt complicat entrar en la llista final. Dependrà de com arribem tots els jugadors, de com vagin els partits, i veurem si podem entrar al final, que a tots ens agradaria", ha conclòs.

stats