Barça
Esports Barça 28/07/2011

Pedro celebra el 24è aniversari a 930 km per hora

La companyia aèria del Barça, Turkish Airlines, ha sorprès el jugador canari amb una pastís en ple vol entre Munic i Washington

Redacció
1 min
Pedro Rodríguez amb el seu pastís d'aniversari en ple vol de Munic a Washington.

BarcelonaEl vol de Munic a Washington DC tenia sorpresa per a Pedro. El canari, que aquest dia 28 fa 24 anys, ha bufat les espelmes i ha rebut un pastís de celebració a molts metres d’alçada i a una velocitat mitjana de 930 quilòmetres per hora.

Feia mitja hora que el vol TK 3039 s’havia enlairat de Munic. Pedro estava còmodament assegut al costat de Busquets, abans que servissin el sopar. Per un dels accessos a la zona business de l’avió, una cambrera del servei de restauració de Turkish Airlines ha entrat amb un gran pastís. De seguida, les rialles i les mirades de complicitat s’han dirigit cap a Pedro.

El jugador canari, sorprès pel gest de la companyia aèria, s’ha aixecat de la seva butaca i ha tallat simbòlicament el pastís, un cop ha bufat les espelmes. Ha sigut també el moment d’un breu discurs: “Estic molt content de ser un any més amb tots vosaltres. Els meus desitjos són que tots estiguem bé, que no hi hagi lesions i que puguem tenir una nova temporada d’èxits”.

Els companys d’equip han trigat poc a reclamar-li a Pedro que els pagués un dinar. “Quan arribin els jugadors de la Copa Amèrica”, ha ajornat el davanter canari, per guanyar una mica de temps. Les més de 130 persones que viatjaven amb l’expedició han pogut gaudir de l’efemèride, ja que les porcions de pastís s’han repartit entre tot el passatge.

stats