Barça
Esports Barça 16/03/2012

Guardiola: "Per ser campió d'Europa has de guanyar els millors. Ha tocat això. Serà duríssim"

El sorteig de Champions ha centrat l'interès de la roda de premsa del tècnic, que ha recordat que no volia tornar-se a trobar els italians, pel record dels partits "tan difícils" de la fase de grups

N. Arroyo
1 min
Pep Guardiola dóna instruccions a San Siro

BarcelonaPep Guardiola ha analitzat la sort del Barça al sorteig de la Lliga de Campions, que haurà de jugar contra el Milan els quarts de final. Era el rival que no volia, perquè ja l'havia patit a la fase de grups. "Ha tocat el Milan, un dels més grans equips de tota la història d'Europa, campió de la lliga italiana, amb jugadors fantàstics. És el que ha tocat. Per ser campió d'Europa has de guanyar els millors".

L'entrenador del Barça ha dit que necessitaran "l'ajuda de tothom" per resoldre l'eliminatòria. "Intentarem fer un bon partit a l'anada per tenir-ho bé a la tornada". Sobre el Milan, ha destacat "que són molt bons defensivament, un equip duríssim". "Amb molt poc et creen ocasions, costa molt fer-los un gol. Tots els jugadors, si els enumeres un per un, t'adones que han jugat moltes batalles com aquestes. Serà una eliminatòria molt dura, però també molt maca, per poder-la disfrutar".

Guardiola ha recordat com ha anat la competició en les altres temporades. "Som els campions d'Europa. Per ser-ho, cada any hem hagut d'eliminar els millors". I ha afegit que té la intuïció que "l'equip respondrà bé quan arribi l'eliminatòria". Per preparar-se el duel, l'entrenador blaugrana ha dit que haurà de mirar-se "els dos partits de la fase de grups".

"Això és un sorteig –ha tornat a dir el tècnic–. La final queda..., és que no penso ni en la hipotètica semifinal! Primer queda centrar-se en la Lliga, en els tres propers partits. I després tocarà pensar en els duríssims quarts de final que ens esperen".

stats