Barça
Esports Barça 16/03/2012

Guardiola: "No oblideu que la gent va al camp a veure jugar Messi, no pas a mi"

A més del sorteig de la Champions i la malaltia d'Abidal, Pep Guardiola ha repassat els altres temes d'actualitat, com els rumors sobre Piqué o la polèmica amb Alexis

N.a.
1 min
Pep Guardiola, en roda de premsa.

BarcelonaA més del sorteig de la Champions i la malaltia d'Abidal, Pep Guardiola ha repassat els altres temes d'actualitat.

Sobre Piqué, Guardiola ha dit que "és un dels futbolistes d'aquesta plantilla que decidirà quin vol que sigui el seu futur", i repeteix les paraules del president Sandro Rosell, que considera que "ja va ser prou clar".

També ha comentat la polèmica per les declaracions de Claudio Borghi en relació amb la lesió d'Alexis. "M'agradaria conèixer personalment el seleccionador xilè. Així li podria explicar com cuidem Alexis aquí. La situació és que el jugador va a jugar allà i s'acaba lesionant amb ells, no amb nosaltres".

El tècnic també ha parlat de la final de la Copa del Rei i ha confessat que intueix "que serà un partit fantàstic". "Veure jugar l'Athletic aquesta temporada és un regal. Bielsa és un dels grans, i és una sort tenir-lo a la Lliga i poder aprendre d'ell".

Amb relació a la renovació, ha confessat que li fa "vergonya" que tots els seus futbolistes diguin públicament que volen que segueixi i que no veuen el futur sense ell. I, fent broma, ha comentat l'afirmació de Messi: "Què voleu que digui? Però no oblideu que la gent va al camp a veure'l jugar a ell, no pas a mi".

stats