Barça
Esports Barça 10/11/2011

Guardiola: "És probable que Mourinho sigui el millor entrenador del món"

Durant una hora, l'entrenador del Barça respon les preguntes del director de comunicació de Banc Sabadell en un acte privat celebrat a València

Ara
1 min
Pep Guardiola, durant el partit

BarcelonaBanc Sabadell ha celebrat els seus 30 anys amb un acte a València on Ramon Rovira, director de comunicació de l'entitat, ha entrevistat Josep Guardiola. El tècnic del Barça ha parlat en un entorn exclusiu del seu futur i de l'actualitat blaugrana.

La xerrada, que s'ha centrat en la gestió de grups, ha acabat amb una afirmació polèmica de Guardiola. "No cal haver jugat a futbol per ser un gran entrenador. Sacchi va canviar aquest esport sense haver-lo jugat i probablement, Mourinho sigui el millor tècnic del món. Haver estat en un vestidor et dóna arguments per a certes situacions, però no haver-hi estat et dóna altres avantatges".

Segons informa el diari AS, Guardiola ha explicat que quan era jugador va veure clar que havia arribat el moment de la retirada. "Sé que com a entrenador em passarà el mateix. Arribarà un dia que em cansaré i ho deixaré estar. Tant de bo pugui arribar aquest dia, perquè normalment, als entrenadors els acomiaden abans de poder escollir, perquè han perdut".

Guardiola assegura que si guanya és "perquè té un equipàs" i un gran pressupost.

stats