Barça
Esports Barça 24/03/2012

Guardiola: "El Comitè de Competició no s'ha fet respectar i ara tot és sospitós"

El tècnic blaugrana ha dit la seva sobre les sancions del Comitè, ha explicat els moviments tàctics que ha hagut de fer per corregir el seu plantejament durant el partit i ha celebrat una victòria "molt i molt important"

Natalia Arroyo
2 min
Pep Guardiola, a l'estadi del Mallorca

BarcelonaDesprés de patir de valent per batre 0-2 el Mallorca, Pep Guardiola no ha amagat la seva satisfacció per la manera com l'equip ha sabut jugar amb deu homes. "Ells han començat una mica millor que nosaltres. He decidit passar a jugar amb quatre darrere i això ens ha asserenat. Hem tingut la pilota al mig del camp, després l'expulsió ens ha complicat les coses. Però la defensa de quatre ha estat molt bé en tot moment".

Quan se li ha preguntat per les sancions del Comitè de Competició, el tècnic ha dit que l'ens "no s'ha fet respectar des del principi". "I al final tot és sospitós. Segurament, Piqué mereixia alguna sanció per dir que l'havien expulsat premeditadament. Però llavors calia una sanció molt gran a algú que deia que els havien robat".

"Altre cop l'esforç, el fet de no retreure res, de només jugar, ens ha donat la victòria", ha dit Guardiola, que ha afegit la duresa del Mallorca. "Els equips de Caparrós són sempre molt bons. Tots els seus equips són sempre reconeixibles. El seu esperit sempre es transmet als seus jugadors, i en molt poc temps. Tenen una defensa molt experimentada. El camp tampoc estava bé al principi", ha afirmat el tècnic.

Guardiola ha elogiat el paper dels seus jugadors i com s'han sabut adaptar tàcticament durant el partit. "Som molt afortunats de tenir jugadors comodí. Tots entenen que el que es fa, i el que se'ls demana és pel bé de l'equip".

Guardiola ja se centra en el partit d'anada dels quarts de final contra el Milan del proper dimecres. "Hem assolit una victòria molt i molt important que ens permetrà preparar millor el partit de Champions".

stats