Barça
Esports Barça 14/09/2011

Guardiola: "Hem fet un bon partit però caldrà corregir certs matisos"

El tècnic del Barça, tot i no estar satisfet amb l'empat, no ha volgut dramatitzar amb el resultat i ha recordat que el Milan és un "gran equip" i que els seus jugadors "han tingut la pilota i han fet bé les coses"

Redacció
1 min
Pep Guardiola es lamenta després de l'empat del Milan.

BarcelonaPep Guardiola ha assumit l'empat contra el Milan amb naturalitat i s'ha limitat a dir que "aquestes coses poden passar" i que "cal valorar la dificultat i el talent dels equips d'Europa". "Quan vens de guanyar, és encara més complicats. Els jugadors feien avui unes cares que em demostra que són conscients que aquest any costarà molt".

El tècnic del Barça creu que l'equip "ha fet un bon partit però s'han de corregir matisos perquè no torni a passar que el rival marqui un gol al principi i al final". Guardiola ha recordat que el Barça ha tingut "tota l'estona la pilota" i que el Milan només ha disposat "de dues ocasions i mitja". "Això és un joc on juguen dos i el contrari també juga. No ens han deixat fer el nostre joc. S'han defensat molt enrere i quan robaven, buscaven a Cassano per connectar després amb la profunditat de Pato", ha explicat.

Guardiola ha valorat molt positivament el retorn de Carles Puyol. "Després de tants mesos, no és fàcil tornar a jugar. Però ho ha fet bé". També ha comentat la lesió d'Iniesta: "Aquestes coses no agraden, però es recuperarà". I ha tret importància als problemes de Busquets per controlar Pato: "Pato hagués deixat clavat fins i tot a Usain Bolt".

"Començar amb tres punts sempre és important", ha dit Guardiola, però ha recordat que "encara queden cinc partits". "Els resultats són els que són. Mai és bo empatar, però insisteixo en què hem fet un bon partit davant un gran equip com el Milan".

stats