Barça
Esports Barça 14/02/2012

Guardiola: "Aquests nois són uns artistes en l'art de competir i avui ho han tornat a fer bé"

El tècnic del Barça està satisfet amb el partit que han fet els seus jugadors a Leverkusen, pels "tres gols fora de casa" i avisa del perill del partit de tornada, després de "la lliçó de la segona meitat d'avui"

Ara
1 min
Guardiola, a la banqueta del BayArena

BarcelonaJosep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet per la victòria dels seus jugadors 1-3 contra el Bayer Leverkusen en el partit d'anada de vuitens de final i felicita els seus futbolistes per la capacitat de "generar ocasions" i "marcar tres gols fora de casa a la Champions, que és molt difícil".

"Els alemanys no necessiten gaire per crear-te problemes. Sembla que es treuen la pilota de sobre però amb una pilota llarga et generen perill. Els alemanys tenen una fe en ells mateixos molt gran i sempre són perillosos". En aquest sentit, Guardiola avisa que "la segona meitat és una bona lliçó de cara a la tornada".

El tècnic del Barça elogia el partit d'avui i considera que l'1-3 és un molt bon resultat. "Hem tornat a competir bé –afirma. Aquests nois són uns artistes en l'art de competir". Guardiola ha tingut bones paraules per a Alexis, Messi i, en general, per la intensitat de tot el grup. "Hem estat bé en tots els aspectes defensius i també a dalt. No és fàcil generar tantes ocasions com ho hem fet a la Champions i avui ho hem fet".

Guardiola també ha explicat les raons de la convocatòria que ha deixat fora Xavi i Piqué. "Xavi porta molts dies que no es troba bé i Gerard [s'ha quedat fora] per decisió tècnica. Però s'han quedat molts altres fores, com Tello, Oier. A Bartra l'hem posat a la banqueta perquè el necessitarem, tant a ell com a Muniesa".

stats