Barça
Esports Barça 05/02/2012

Guardiola: "Això dels gols va a èpoques i he dit als jugadors que tranquils, que ja entrarà"

El tècnic del Barça lloa els seus futbolistes, sobretot els joves, "per un altre molt bon partit" i no està preocupat per l'absència de gol perquè l'equip "segueix generant joc i ocasions"

N.a.
2 min

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat satisfet per la victòria contra la Reial Societat, per "un altre molt bon partit" dels seus jugadors, que "estan fent un esforç titànic" i que han sumat tres punts molt importants.

Guardiola ha deixat clar que l'equip "ha generat joc i ocasions" més enllà del patiment final per un "resultat curt" que deixa un regust amarg. "Això dels gols ja sabeu que va a èpoques, però en general hem estat molt intensos. Ni tan sols amb el 2-0 hem tingut tranquil·litat". L'entrenador, a més, ha explicat que ha dit als jugadors que estiguin tranquils, "perquè ja entrarà la pilota".

El tècnic del Barça ha agraït a l'afició per haver donat suport l'equip en un dia tan fred. "Primer de tot, vull agenollar-me als 53.000 valents que han vingut a l'estadi. Moltes gràcies a tots ells per haver vingut", ha dit Guardiola, que també ha felicitat als joves "pel gran partit que han fet, tots tres han estat fantàstics". "No és fàcil comportar-se com s'han comportat en un partit amb tanta pressió i tensió. Des d'avui, ja són una mica millors".

Sobre Tello, el tècnic ha dit que és un "extrem molt pur, molt difícil de trobar". "És una bala, ho ha fet molt bé". Sobre la lesió de Busquets, ha reconegut que en el primer moment ha pensat el pitjor. "Encara que no ho sembli, que Busquets es queixi tant vol dir que s'ha fet alguna cosa greu i més quan he vist la reacció del Cesc i de la resta de companys".

L'entrenador del Barça ha tornat a insistir que, mentre estigui bé, "Messi jugarà" i ha lamentat que les condicions climatològiques hagin impedit que la gespa pogués estar en millors condicions. "Els experts han recomanat que no es regués, pel perill de gelades, i això ens ha afectat un pèl".

Guardiola també ha recordat que cap equip "ha demostrat estar millor físicament" que els blaugranes i que el Barça no pot permetre's el luxe de fallar cap dia, perquè sino "hi ha panyolada a l'estadi". En aquest sentit, ha tornat a destacar la importància del xoc contra el València a la tornada de semifinals de Copa. "Només queda un partit i ja podrem centrar-nos en dues competicions".

stats