Pilota d'Or
Esports Barça 07/12/2010

La premsa italiana creu que és injusta l'absència de Wesley Sneijder al podi de la Pilota d'Or

La plaça que crea més controvèrsia és la de Leo Messi, i no tant la de Xavi o Iniesta. Els mitjans italians creuen que ells han fet més mèrits que el mateix holandès

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEl president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, ha dit al diari Il Giornale que "és una injustícia" que Sneijder no estigui entre els 3 candidats a guanyar la Pilota d'Or. "Va fer una temporada fenomenal, ha guanyat tot el que es podia guanyar i, per mi, era qui mereixia guanyar".

La Gazzetta dello Sport, que va anticipar la notícia, titlla d'"amarga" l'exclusió d'Sneijder entre els finalistes al premi. A la mateixa publicació es recullen les declaracions del capità de l'Inter, Javier Zanetti, que considera "absurd" que el seu company s'hagi quedat fora del podi. L'explicació de l'absència de l'holandès la troben en el mal inici de temporada dels interistes sota les ordres de Rafa Benítez, que l'hauria pogut "penalitzar". Tot i així, consideren que "s'han oblidat" d'Sneijder, i que la decisió "és injusta".

El Corriere della Sera titula amb un "es desdibuixa" la candidatura d'Sneijder a la Pilota d'Or i considera "una decepció" que el jugador de l'Inter hagi quedat fora de la lluita pel triomf. En els mateixos termes que la Gazzetta, el Corriere creu que Benítez i la seva "desastrosa gestió" de l'equip han influït en la decisió d'excloure l'holandès del 3 finalistes.

stats