Barça
Esports Barça 08/04/2011

Pinto segueix sent dubte per dissabte

El segon porter del Barça va patir una distensió al turmell esquerre en la prèvia del partit del Xakhtar i no s'ha entrenat amb el grup en tota la setmana. Ha anat fent treball individualitzat al gimnàs

Redacció
1 min
Pinto, alegre en una sessió d'entrenament d'aquesta temporada.

BarcelonaVíctor Valdés va veure la cinquena targeta groga al Madrigal i es perdrà el partit de dissabte per sanció. És el torn de José Manuel Pinto, però el porter andalús del Barça es va lesionar dimecres al turmell i ja no va poder ser a la banqueta a la Lliga de Campions.

De moment, la seva evolució segueix deixant-lo com a dubte per a dissabte, tot i que el porter gadità ha pogut afegir-se a fer part del treball en el final de la sessió del grup. La primera plantilla s'ha entrenat, per si de cas, amb els dos porters del filial, Oier Olazábal i Rubén Miño, que entraran en la convocatòria demà en funció de l'estat de Pinto. Del B, també Thiago s'ha exercitat a les ordres de Guardiola, juntament amb la resta de divuit futbolistes del primer equip.

Més lenta avança la recuperació de Carles Puyol, que ha fet treball al gimnàs, mentre que Abidal segueix fent exercicis suaus al marge del grup.

stats