BARÇA
Esports Barça 02/02/2012

Pinto: "Rellisco i toco involuntàriament la pilota amb l'aixella"

El porter del Barça diu que l'acció en què talla una internada de Roberto Soldado amb el braç fora de l'àrea ha estat "involuntària"

Efe
1 min
Pinto tallant la jugada de Soldado en el València-Barça de Copa del Rei. JOSÉ JORDÁN / AFP PHOTO

ValènciaJosé Manuel Pinto, porter del Barça, ha reconegut després del partit que ha enfrontat el seu equip amb el València, haver tocat la pilota "amb l'aixella" i involuntàriament fora de l'àrea en una acció del partit que va poder suposar la seva expulsió.

"He relliscat i he caigut sobre la pilota i ha contactat amb l'aixella. Ha estat una mica involuntari", ha assegurat Pinto sobre l'acció del minut 19 en què va tallar una internada de Roberto Soldado amb el braç fora de l'àrea.

"Ha estat una acció fortuïta. He anat a per la pilota i m'ha impactat a l'aixella", ha repetit el porter blaugrana, que també ha comentat que desconeix si aquesta acció va poder condicionar el partit i el seu resultat final (1-1).

En ser informat que el seu tècnic, Pep Guardiola, sí que havia reconegut que aquesta acció va poder influir en el desenvolupament del partit, Pinto ha comentat: "Aquesta és la seva opinió, cadascú en té la seva. Jo no tinc res a dir".

A més, Pinto també ha indicat que el marcador deixa sense resoldre l'eliminatòria, però que el Barça ha tingut opcions d'haver aconseguit un millor resultat per al partit de tornada, que es disputarà al setmana que ve.

stats