BARÇA
Esports Barça 20/02/2012

Piqué: "Aconsellaria a Guardiola que renovés perquè ens queda molt per viure en els propers anys"

Sobre el partit de Leverkusen, el central diu: "És decisió del tècnic i nosatres ho respectem. Tots hem anat alguna vegada a la grada, no cal fer-hi més voltes"

Ara
1 min
Gerard Piqué, amb Leo Messi, durant el partit contra el València / JOSEP LAGO / AFP PHOTO

BarcelonaGerard Piqué, central del Barça, ha parlat aquest dilluns al matí, en un acte promocional d'una marca de roba, de la renovació del tècnic, Pep Guardiola. "Hem de valorar molt el que hem viscut i veure tot el que ens queda per viure. El 'mister' és molt comunicatiu amb els jugadors, parla de les seves inquietuds, els seus problemes... i li aconsellaria que renovés, perquè ens queda molt per viure en els propers anys".

Piqué també ha parlat del partit de Lliga de Campions a Leverkusen que ell va viure des de la graderia: "Respecte a la meva situació el dia de Leverkusen, és decisió del tècnic i nosaltres ho respectem. Tots hem anat alguna vegada a la grada i no cal fer-hi més voltes", ha assegurat, i ha afegit: "Sempre hem estat molt directes els dos i ens ha anat molt bé; la nostra relació és magnífica i cada vegada que un dels dos necessita expressar la seva opinió parlem i puc assegurar que no hi ha cap problema", ha afirmat.

Respecte a la situació a la Lliga, Piqué ha comentat: "Crec que tindrem alguna oportunitat si seguim guanyant partit a partit i jugant bé. No sé si ens donarà per guanyar la Lliga, que està molt complicada, però almenys per mantenir les opcions".

stats