BARÇA
Esports Barça 03/03/2012

Piqué diu que la seva expulsió era "premeditada"

El central diu que a la mitja part li ha comentat a l'àrbitre la jugada sobre Keita, i que l'àrbitre "se l'ha guardat" i a la primera oportunitat que ha tingut l'ha expulsat

Ara
1 min
Gerard Piqué ha estat expulsat per Velasco Carballo / ALBERT OLIVÉ / EFE

BarcelonaContra l'Sporting de Gijón, Gerard Piqué ha enfilat camí de vestidors al minut 46, quan l'àrbitre, Velasco Carballo, l'ha expulsat amb vermella directa. "Els àrbitres es prenen els duels massa personals. A la mitja part he comentat amb l'àrbitre la jugada sobre Keita i crec que se l'ha guardat. A la primera que ha tingut, m'ha expulsat. Crec que no era ni falta", ha comentat Piqué a 'La transmissió d'en Puyal' de Catalunya Ràdio.

El central blaugrana ha afegit: "Els àrbitres tenen tot el dret d'equivocar-se i no veure un penal, però el que no pot ser és que vinguin amb una decisió premeditada, és la meva sensació".

Sobre el partit, Piqué ha explicat: "El partit se'ns havia complicat molt, però l'hem tirat endavant. Estem donant a cada partit una lliçó. S'ha de felicitar els companys, perquè han estat de deu".

stats