Barça
Esports Barça 10/02/2011

Preciado: "El Barça podria venir adormit pels partits de selecció, però el Pep despertarà ràpid els jugadors"

Manolo Preciado és dels entrenadors que parlen clar i abans de rebre el Barça dissabte a les 20 h al Molinón s'ha preguntat: "Per què no pot l'Sporting donar la sorpresa de la jornada?"

Natalia Arroyo
2 min
Manolo Preciado no serà sancionat. ALBERTO MORANTE / EFE

BarcelonaL'entrenador de l'Sporting ha parlat a Ràdio Marca Barcelona sobre el partit que el seu equip jugarà dissabte contra el Barça i ha previst un partit intens, amb "el Molinón ple a vessar i un suport de l'afició enorme" que fa somiar els asturians a "donar la sorpresa" de la jornada. "Per què no?", s'ha preguntat el tècnic.

I és que Preciado confia que l'estranya setmana que han tingut els blaugranes, amb compromisos de seleccions pel mig i la renovació de Guardiola, els faci sortir "una mica adormits". Diu Preciado que "de l'Sporting gairebé ni se n'ha parlat" i que això és una sort per als seus interessos, però ha afegit de seguida que "Guardiola s'encarregarà de despertar els jugadors ràpid i fer-los espavilar".

Seguint amb els elogis al seu amic i company de professió, Preciado ha destacat que aquest Barça "és el millor equip" que ha vist "mai" i segurament "el millor dirigit". "És difícil fer-los mal i vèncer-los. Tots els entrenadors presumim de conèixer els secrets per derrotar-los, els hem estudiat els punts febles i tot així no hi ha manera que deixin de guanyar. Per això el mèrit que tenen és bestial".

L'esperit de Preciado, però, serà sortir convençut que l'Sporting té opcions: "En aquest món del futbol no es pot sortir mai pensant que perdràs un partit. Vinc d'entrenar i els meus jugadors estan amb foc als ulls, amb ganes de jugar contra aquests monstres del Barça i veure si podem fer-los mal", ha dit, matisant que aquest "fer-los mal" no s'ha de malinterpretar en joc agressiu sinó en ganes de derrotar-los.

Per acabar, Preciado ha dit una d'aquelles frases que demostren fins a quin punt és admirable el talent de la plantilla del Barça. "Qualsevol mortal seria feliç amb algun dels jugadors reserves del Barça".

stats