Barça
Esports Barça 23/02/2012

El president de l'Hospi nega que fos conscient que l'estaven gravant mentre parlava amb Bartomeu

Des de Punto Pelota afirmen que Miguel García sí que sabia, i accepta, que el gravaven sense que els directius del Barça ho sabessin

Albert Solé
1 min

BarcelonaDavant la polèmica generada pel vídeo del programa 'Punto Pelota', on el president de l'Hospitalet intenta treure informació d'amagat, Miguel García nega que els fets anessin com sembla: "Jo parlo amb Zubi i Bartu sense càmera oculta ni micròfon amagat, parlo amb confiança amb ells i no sóc conscient que m'estan gravant. És al final de la gala que els de 'Punto Pelota' em demanen que col·labori amb ells. Em diuen que m'han gravat durant el sopar i em demanen que simuli una conversa prèvia", explica Miguel García, que afegeix: "Com que no dono importància a la conversa que tinc amb Zubi i Bartu, hi accedeixo", i admet: "Aquí sí que potser peco de passerell".

El president de l'Hospi assegura que té la consciència tranquil·la: "No vaig intentar enganyar ningú". "El que em sap greu és que els directius del Barça, i en especial Bartomeu, creguin el que no és, perquè tinc molt bona relació amb ells", reconeix García, que conclou: "Si jo veiés les imatges sense cap explicació, també em sentiria traït, però no va ser com sembla".

La versió de 'Punto Pelota'

El redactor de 'Punto Pelota' responsable del reportatge, Quim Doménech, matisa les declaracions de Miguel García: "És cert que l'entradeta del vídeo la gravem al final de la gala i no al principi, però jo parlo amb ell abans de començar l'acte, li demano que col·labori amb nosaltres i accepta encantat".

stats