Barça
Esports Barça 29/04/2011

L'entrada rècord per al clàssic de dimarts arriba a 1.300 euros a internet

El preu de les entrades per al quart i últim clàssic entre Barça i Reial Madrid, que enfrontarà dimarts que ve els dos equips al Camp Nou, ja arriba als 1.300 euros a internet

Efe
2 min
Seydou Keita, superant a Lass Diarra. El malià va jugar els 90 minuts a un nivell altíssim.

BarcelonaEl preu de les entrades per al quart i últim clàssic entre Barcelona i Reial Madrid, que enfrontarà dimarts que ve els dos equips al Camp Nou en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, ja arriba als 1.300 euros a internet.

Així ho confirma l'informe de 'TicketBis.com'. Es tracta d'un portal a internet dedicat a la intermediació en la compravenda d'entrades entre particulars, que ha analitzat la demanda i transacció de localitats durant els quatre partits entre Barcelona i Reial Madrid.

Segons l'estudi realitzat per la pàgina, s'ha observat un "augment considerable de la demanda d'entrades a mesura que s'aproxima la data dels partits, amb el pic més alt en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions", que es jugarà dimarts al Camp Nou.

Malgrat l'avantatge aconseguida pels blaugranes en el partit d'anada al Santiago Bernabéu (0-2), el preu mitjà de les localitats per al Camp Nou a internet ja ha igualat els 700 euros de la final de la Copa del Rei entre els dos equips a Mestalla (València), i s'estima que pot augmentar encara més els pròxims dies.

Precisament, el vencedor d'aquesta "guerra de preus", segons apunta l'informe, és la final de la Copa del Rei, per a la que un aficionat va arribar a pagar 2.500 euros per una entrada. En segon lloc apareix la volta de les semifinals de la Lliga de Campions de dimarts que ve al Camp Nou, en què l'entrada més cara ha arribat, de moment, a la xifra de 1.300 euros.

Després d'aquests dos partits, venen els altres que es van jugar al Santiago Bernabéu, on es va arribar a pagar com a màxim 1.200 euros per una entrada per al clàssic de la lliga, mentre que la localitat més cara per a l'anada de les semifinals de Champions League en el feu madridista es va pagar a 950 euros.

Lluny d'aquestes quantitats de bogeria, els preus més baixos es van situar en 190 euros en la Lliga, 240 euros en la Copa, i 250 i 280 euros respectivament per a l'anada i la tornada de les semifinals de Champions.

En general, més enllà dels dos extrems, el preu mitjà que es paga per una entrada a internet se situa en 500 euros en l'anada de la Lliga de Campions, 550 euros en la Lliga i 700 euros per a la final de Copa i la tornada de semifinals, aquesta última encara per disputar.

Amb vista a aquest quart i últim clàssic, per al que s'espera que augmentin encara més els preus, destaquen els 1.300 euros pagats per una localitat a la tribuna del coliseu blaugrana. També s'ha arribat a pagar 950 euros per un seient a segona graderia, 650 euros en el gol sud i 500 euros en el gol nord del Camp Nou.

Però ni tan sols aquestes transaccions, que per a molts poden semblar desorbitades, han esquivat els efectes de la crisi econòmica. Segons l'informe, el preu mitjà de les entrades en les transaccions d'aquesta web ha baixat un 17% respecte el Reial Madrid-Barcelona de l'any passat.

stats