Supercopa
Esports Barça 17/08/2011

El Barça de Guardiola s'enfronta al repte de mantenir l'hegemonia de les últimes temporades

Si el conjunt blaugrana s'endugués el trofeu aquesta nit (23.00 hores, TV3 i La 1 de TVE), l'entrenador sumaria 11 dels 14 títols que ha disputat des que va arribar a la banqueta

A. G.
1 min
Pep Guardiola. FCBARCELONA.COM

BarcelonaEl Barça busca aquesta nit (23.00 hores, TV3 i La 1 de TVE) la Supercopa contra un Reial Madrid que ha arribat més sòlid al primer títol de la temporada.

Al conjunt que entrena Pep Guardiola li serveix la victòria o un empat a menys de dos gols per aixecar el trofeu de la Supercopa. El Barça mai ha aconseguit prendre aquest títol al Reial Madrid, que tos dos es disputen per cinquena vegada. Els quatre precedents, jugats els anys 1988, 1990, 1993 i 1997, afavoreixen el conjunt blanc.

El repte del Barça és sumar la desena Supercopa d'Espanya, la tercera consecutiva, i mantenir així l'hegemonia de les últimes temporades. Si el conjunt blaugrana s'endugués el trofeu, Pep Guardiola sumaria 11 dels 14 títols que ha disputat des que és a la banqueta del Barça.

Els aficionats del Camp Nou, que estrenarà gespa, tenen ganes de veure el debut de Cesc Fàbregas, que dilluns va ser presentat com a nou jugador del Barça.

stats