Barça
Esports Barça 22/01/2012

El Barça té prohibit fallar a Màlaga

L'equip blaugrana juga aquest diumenge a La Rosaleda (18 hores, Gol T i Canal + Liga) un partit que, per la seva situació entre els dos clàssics contra el Reial Madrid, exigeix una concentració màxima

Ara
1 min
Andrés Iniesta, a Màlaga.

BarcelonaEl Barça juga aquest diumenge a Màlaga (18 hores, Gol T i Canal + Liga) un partit que, per la seva situació entre els dos clàssics contra el Reial Madrid, exigeix una concentració màxima. Amb l'equip que entrena José Mourinho a cinc punts de distància a la Lliga BBVA, qualsevol ensopegada pot tenir greus conseqüències.

Pep Guardiola recupera Pedro, lesionat fa dues setmanes. La presència del futbolista canari aportarà més solucions ofensives a un equip que no pot comptar amb David Villa.

El Màlaga fa dos mesos que fa que no guanya i, per tant, necessita la victòria per no despenjar-se dels llocs europeus, que és el seu principal objectiu d'aquesta temporada. L'equip que entrena Manuel Pellegrini va guanyar l'últim partit el passat 28 de novembre, quan es va imposar al Vila-real (2-1) a La Rosaleda.

stats