ACB
Esports Barça 06/02/2011

Svetislav Pesic torna al Palau Blaugrana amb un Power Electronics València molt compacte a l'ACB

Si el Regal Barça guanya aquest matí (12:30, Esport 3) sumarà deu victòries de forma consecutiva en Lliga ACB, la que seria la millor ratxa del que va de temporada

David Jover
1 min
Prestes i Lorbek.

BarcelonaEls equips que dirigeix Svetislav Pesic mai són fàcils de superar. La gran intensitat defensiva que mostra el Power Electronics li ha permès sumar onze victòries en els darrers dotze partits de la competició i s'ha col·locat així entre els millors.

El retorn de Pesic, que avui trenca el seu silenci al Diari ARA, al Palau és especial, ja que el serbi va ser l'entrenador amb què el Barça va aconseguir la seva primera Eurolliga al 2003. Però des d'aleshores ha plogut molt i aquest matí el partit té més importància de la que realment es pot pensar d'inici.

Primer de tot perquè el Regal Barça vol seguir en el liderat i no es pot permetre una derrota. I en segon lloc perquè perdre abans d'una Copa del Rei sempre és un mal presagi, sobretot per arribar amb la sensació de què qualsevol et pot guanyar.

Així doncs, tot apunta a què serà un partit força disputat, on els valencians buscaran un partit amb un marcador baix i el Barça tot el contrari, com més anotació millor. A més, els jugadors blaugranes poden brindar-li a Xavi Pascual la seva victòria 100 com a entrenador del Regal.

stats