Supercopa
Esports Barça 14/08/2011

El Barça i el Madrid reprenen el seu etern duel a la Supercopa

Els equips de José Mourinho i Pep Guardiola reprenen aquesta nit (22 hores, TV3 i La 1 de TVE) les coses allà on les van deixar al maig

Toni Padilla
2 min
Alexis Sánchez.

Madrid (enviat especial)El Barça i el Madrid reprenen aquesta nit (22 hores, TV3 i La 1 de TVE) les coses allà on les van deixar al maig. Amb el Barça com a favorit però amb el Madrid jugant totes les seves cartes per discutir la seva superioritat. El partit d'anada de la Supercopa d'Espanya posa el punt final a la treva de l'estiu i esdevé un símbol del que tothom dóna per fet que serà la temporada: un nou duel entre els blaugranes i els blancs.

Amb tots els seus nous fitxatges i Sergio Ramos lògicament recuperat, el Madrid va fer pinya ahir amb un entrenament que va deixar poques pistes sobre què té pensat el tècnic de Setúbal. Els blancs, tot i les gires per tres continents, fa setmanes que fan pinya treballant plegats i Mourinho ja té pensat com jugaran aquesta nit.

Pepe endarrerirà la seva posició i deixarà de jugar al mig del camp, ja que a la mitja han arribat reforços llestos per aportar més energia, més múscul, com Coentrao. Mourinho, de fet, va admetre ahir que l'únic dubte del seu onze és entre Di María i Coentrao. Si juga l'argentí seria un 4-4-2, i si juga el portuguès, un 4-3-3.

Pep Guardiola, per la seva banda, ha treballat només dos dies amb Alexis, l'únic reforç fitxat a dia d'avui. L'única novetat respecte fa pocs mesos, doncs, és el pas endavant d'un Thiago amb moltes possibilitats de jugar perquè físicament està pletòric. Per sort per al Barça, homes com Messi, Dani Alves i Mascherano es cuiden i tenen un físic fort, de manera que, encara que s'han entrenat poc, arriben preparats per entrar a l'onze inicial.

stats