COPA DEL REI
Esports Barça 09/02/2012

Proposta de sanció a set aficionats que van anar a Mestalla a veure el València-Barça

Les multes van des dels 4.000 euros als 3.500 i la prohibició d'entrada a qualsevol recinte esportiu de 12 a 6 mesos per als aficionats que van identificar

Efe
1 min

MadridLa Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport ha decidit proposar sancions i multes a set aficionats que van acudir a presenciar el partit València-Barça, corresponent a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei, el dia 1 de febrer. Ara, doncs, l'última paraula la té la Federació Espanyola de Futbol.

La Comissió ha demanat una multa de 4.000 euros i la prohibició d'accés a qualsevol recinte esportiu per un període de 12 mesos a un aficionat identificat que, al final del partit València-Barça, va desobeir les indicacions de seguretat dels agents policials, insultant greument els aficionats de l'equip visitant –el Barça– i provocant una greu alteració de l'ordre públic.

A més, també ha proposat multar amb 3.500 euros i prohibir l'accés a qualsevol recinte esportiu per un període de sis mesos cadascun dels quatre aficionats identificats que, al final del mateix partit, van proferir greus insults i van provocar una greu alteració de l'ordre públic entre els aficionats dels dos equips.

Per últim, ha demanat una multa de 3.500 euros i la prohibició d'accés a qualsevol recinte esportiu per un període de sis mesos a cada un dels dos aficionats identificats que, durant la trobada València-Barcelona, van amenaçar i van proferir greus insults contra els aficionats de l'equip local.

stats