Barça
Esports Barça 27/02/2012

Puyol: "L'equip avui ha tret el caràcter. Ens hem rebel·lat contra la situació"

El capità del Barça insisteix què l'equip "no abaixarà els braços", Mascherano apel·la a la professionalitat del vestidor per assegurar que seguiran "fent la feina" "fins al final" mentre Alves celebra el triomf "davant un equip molt dur"

N.a.
1 min

BarcelonaLes paraules de Pep Guardiola en què dóna per impossible la Lliga, no les subscriuen els seus jugadors, que es neguen a rendir-se tot i que reconeixen que la fita és molt difícil. Carles Puyol recorda que fins que no sigui "impossible matemàticament", l'equip "no abaixarà els braços". "Ens estem rebel·lant contra la situació. L'equip avui ha demostrat caràcter i hem tret coses que altres dies no ens fan falta per guanyar". El capità del Barça creu que el camí és "intentar sumar els tres punts cada setmana" i esperar a veure "què passa".

Javier Mascherano, per la seva banda, ha confessat que el tècnic no ha transmès el mateix missatge al vestidor: "Ens ha felicitat per com hem competit", ha començat, "però és lògic que hagi dit el que ha dit perquè és cert que la Lliga està molt difícil. Nosaltres hem de seguir fent la nostra feina, intentar guanyar tot el que hàgim de guanyar. Som professionals, hem de defensar la institució, tenim amor propi i mai ens donarem per vençuts. Tant de bo serveixi d'alguna cosa".

Per últim, Dani Alves, l'autor del primer gol al Calderón, ha animat els seus companys dient que "aquest és l'esperit que s'ha de tenir fins al final", i reconeix que l'equip està mirant de "trobar l'equilibri entre els partits a casa i a fora". "No ens rendirem", ha conclòs.

stats