Bara
Esports Barça 27/04/2011

Les cases d'apostes segueixen decantant-se pel Reial Madrid

Després de la roda de premsa de Pep Guardiola al Santiago Bernabéu, la victòria del Barça es paga una mica més que en els dies previs, tot i que tan sols s'ha mogut uns decimals

Redacció
1 min
El dia que Guardiola Va alçar la veu

BarcelonaLes quotes de les cases d'apostes s'han mogut molt poc en les últimes hores i la majoria continua donant el Reial Madrid com a favorit. Després de la roda de premsa de Pep Guardiola al Santiago Bernabéu, la victòria del Barça es paga una mica més que en els dies previs, tot i que tan sols s'ha mogut uns decimals.

Bwin paga a 2,55 euros la victòria del Madrid, mentre que dóna 2,75 si és el Barça qui treu un bon resultat. També es decanta pels locals la casa bet365, que paga 2,60 en un cas i 2,80 en l'altre. Mínima és també la diferència que proposa betfair, que valora en 2,70 euros la victòria blanca per 3,30 la blaugrana.

Betclic no es decanta per cap dels dos equips i paga 2,60 en tots dos casos. Miapuesta és l'únic que encara creu que els de Guardiola són favorits i paga 2,40 el seu triomf, per 2,62 la derrota.

stats