Barça
Esports Barça 14/07/2012

El representant d'Adriano diu que el jugador continuarà al Barça

En declaracions a COM Ràdio, Paulo Alfonso explica que les dues parts "estan molt a gust" i que fins i tot podrien negociar la renovació però que "no hi ha pressa"

Ara
1 min
Adriano supera l'entrada d'Álvarez, durant el Barça-Saragossa

BarcelonaEl representant d'Adriano Correia assegura que el futur del jugador brasiler és únicament blaugrana. En declaracions a COM Ràdio, Paulo Alfonso ha explicat que les dues parts volen continuar treballant juntes i que fins i tot podrien començar a negociar una renovació de contracte els propers mesos.

"Adriano està molt a gust al Barça. Va ser molt difícil entrar al club i ell vol continuar perquè és un repte per a ell. La relació que té Adriano amb la directiva i el cos tècnic és molt bona. És un jugador polivalent", ha assegurat Alfonso.

El futbolista acaba contracte el 2014 i té una clàusula de rescissió de 90 milions d'euros. Tanmateix, el representant d'Adriano explica que continuen "parlant d'una possible renovació". "Ell està a gust al club i el club vol que continuï. No hi ha pressa. Aquests dies he estat de vacances amb ell i he pogut comprovar el suport que li dóna l'afició. M'he quedat impressionat".

D'altra banda, Paulo Alfonso també ha desvelat el punt de vista d'Adriano sobre Tito Vilanova, nou tècnic culer. "M'ha dit està molt preparat, que és especial, que és molt intel·ligent. Que és un crack! A més, Adriano creu molt amb Tito a nivell tàctic", ha conclòs.

stats