PÒQUER DE CLÀSSICS
Esports Barça 16/04/2011

El retorn del capità, a les portades dels esportius

Els diaris 'Sport' i 'Mundo Deportivo' destaquen el retorn de Puyol a l'equip en el primer dels quatre clàssics. Des de Madrid, 'As' i 'Marca' recorden que els blancs es juguen el títol de lliga a “tot o res”

Redacció
2 min
Sport.16/04

BarcelonaEl primer dels quatre grans clàssics que en menys de tres setmanes ha d'enfrontar Barça i Madrid ja s'ha començat a disputar a les portades dels principals diaris esportius de les dues ciutats.

La notícia d'impacte que ha centrat l'atenció durant les últimes hores ha estat el retorn de Carles Puyol a la convocatòria blaugrana després de tres mesos allunyat dels terrenys de joc i és la notícia principal a la primera plana de Mundo Deportivo i Sport. As i Marca en què recorden la importància capital del matx per al Madrid, que haurà de guanyar si vol mantenir les aspiracions al títol de lliga.

El capità blaugrana és el protagonista de la fotografia principal als dos grans esportius catalans. Sport destaca el “cop d'efecte” que suposa el retorn de Puyol. “A guanyar amb Puyol”, ressalta.

Mundo Deportivo també treu una foto del capità, concretament la de Puyol fent un petó a la senyera del braçalet de capità després de fer el gol al partit del 2-6. En una portada blaugrana, els del Grup Godó titulen “Força Barça”, acompanyat d'un número 1, que recorda que després del partit d'avui arribaran tres clàssics més.

A Madrid, As recorda que “el Madrid es juga la lliga” i titula amb un inequívoc “tot o res”, acompanyat de les imatges de Mourinho i Guardiola. Marca també juga la carta dels entrenadors i l'amplia amb les grans estrelles de cada equip.

Per part del Barça, la fotografia mostra Guardiola acompanyat de Messi mentre que Mou surt en companyia de Cristiano Ronaldo. El titular de portada sona a amenaça: “Qui pega primer...” i deixa en suspens la frase. Per eliminar qualsevol dubte, el diari defineix el partit com “la vendetta de la maneta”.

stats