BARÇA
Esports Barça 05/03/2011

El Barça supera el Saragossa per la mínima gràcies a un gol de Keita (1-0)

El Barça ha tornat a guanyar un cop més al Camp Nou en un partit on el Saragossa s'ha tancat molt bé i ha deixat pocs espais als blaugrana en atac

David Jover
Keita celebrant el gol

BarcelonaUn 1-0 que serveix per estar a deu punts del Reial Madrid, que juga demà (21h). Avui no ha calgut fer una gran exhibició de joc per vèncer ni golejar com la temporada passada.

El Saragossa ha deixat clar al Barça què ha de fer per guanyar el proper dimarts a l'Arsenal, que de ben segur utilitzarà les armes defensives de Javier Aguirre aquesta nit. Intentar que Messi entri molt poc en joc i, sobretot, no deixar cap espai pel mig de l'atac i fer que el Barça ataqui per les bandes, on és menys efectiu ja que tret d'Alves no té cap jugador especialista.

En el primer temps el Barça ha patit molt, i més després de veure que Teixeira Vitienes ha anul·lat un gol per fora de joc inexistent a Seydou Keita al 28. Tot i això, catorze minuts després (42') el mateix jugador malià ha estat en el lloc oportú i ha inaugurat el marcador rematant dins de l'àrea una gran jugada de Leo Messi. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

A la represa, la tònica del partit ha estat la mateixa. Mentre que els de Guardiola han buscat amb insistència la porteria de Toni Doblas, que ha ofert un autèntic recital d'aturades, el Saragossa només ha tractat de defensar-se i no sortir golejat.

Messi, Maxwell i Villa han pogut ampliar el marcador a les acaballes del matx, però finalment tot ha quedat en un 1-0 que dóna al Barça deu punts d'avantatge sobre el Madrid.