BARÇA
Esports Barça 22/05/2012

Els pantalons de la segona equipació del Barça de la temporada vinent són de color groc

El Barça ha presentat al MACBA les equipacions de la temporada vinent. Al final, els pantalons de la segona equipació són de color groc i no taronges com s'havia filtrat en un principi

Ara
1 min
La nova equipació del Barça per a la propera temporada

BarcelonaEl Barça ha presentat aquest dimarts al matí les equipacions de la temporada vinent, la 2012/2013, al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Al final, i a diferència del que es va dir dilluns per Internet, els pantalons de la segona equipació són de color groc, evitant així que s'assembli l'equipació sencera a la bandera espanyola, com havien dit els seguidors blaugranes a les xarxes socials.

La primera equipació manté els colors blau i grana, però els dos es difuminen en el centre de la samarreta. A més, igual que aquest any, la samarreta de la propera temporada inclou la senyera al coll.

Tant Sandro Rosell –president del Barça– com Marcos Garzo –director de Nike Iberia–, han assegurat durant la presentació que aquesta samarreta "tornarà a ser la més venuda del món". "Pel sistema de venda de Nike sabem que és així", ha afegit Rosell.

Un any més, les samarretes són de polièster obtingut a partir d'ampolles de plàstic reciclades; i per fabricar-ne una se'n necessiten unes 13. "En aquest procés ja en portem reciclades més d'un milió", comenta Garzo.

Aquestes samarretes es podran comprar a partir del proper dilluns 28 de maig.

stats