Barça
Esports Barça 18/06/2012

Rosell: "Em plantejo ser més brau i fer més xou"

En un acte de penyes, el president del Barça ha reconegut ser "conscient" de la necessitat que té el barcelonisme "de tenir un president amb una mica més de xou"

Ara
1 min

BarcelonaSandro Rosell té una missió per a la temporada 2012/13: tenir més presència mediàtica, ser més contundent en les seves declaracions, ser més "brau". Això mateix ha reconegut en un acte de penyes a La Rioja. Alguns penyistes li han demanat que sigui més dur quan hagi de respondre al Reial Madrid, perquè han trobat a faltar un president que donés un cop damunt la taula en alguns moments de la temporada. "Sóc conscient de la necessitat –ha reconegut el president–. M'estic plantejant la figura d'un president més brau, amb una mica més de xou".

Però Rosell no té fàcil el canvi d'actitud: "Tinc un problema i és que la meva mare m'ha fet així. Crec més en la figura de la humilitat, la sinceritat, la discreció".

De tota manera, Sandro Rosell ha acceptat "estudiar el consell" dels penyistes, malgrat reconèixer que si ha de fingir ser "més brau", no seria una postura natural i "no seria el mateix i aniria en contra dels principis i ideals del Barça".

stats