BARÇA
Esports Barça 20/09/2012

Rosell: "Seria una irresponsabilitat no lligar la renovació de Messi abans que acabi el nostre mandat"

El president del Barça ha concedit una entrevista a Catalunya Informació i ha assegurat que apostar per Tito Vilanova "s'està veient que no era tan extravagant"

Ara
1 min
Tito Vilanova, amb el president del Barça Sandro Rosell fent l'ofrena al monument de Rafael Casanova / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha parlat aquest dijous a Catalunya Informació i ha valorat el triomf de l'equip contra l'Spartak. "Tots els partits de Champions són complicats. Partits com el d'ahir demostren que patir és part del futbol i del Barça. Si guanyes patint, s'acaba assaborint millor", ha apuntat Rosell.

El president blaugrana ha parlat també de la renovació de Leo Messi. "El seu contracte acaba el 2016, quan acaba el nostre mandat. Crec que seria una irresponsabilitat no lligar els contractes que acaben aquell any abans d'acabar el nostre mandat", ha comentat. I sobre la continuïtat del capità Carles Puyol, ha dit: "És una icona, un mite, el capità. Ens faria molta il·lusió que, el dia que decideixi deixar de jugar, sigui al Barça".

Rosell també s'ha mostrat satisfet per la decisió que Tito Vilanova fos el substitut de Pep Guardiola. "S'ha de ser madur per substituir en Pep. S'està veient que apostar per en Tito no era tan extravagant". Rosell, que també s'ha referit als crits d'"independència" que es van sentir al Camp Nou en el partit contra l'Spartak, no ha volgut valorar les notícies que han aparegut últimament sobre que la possible segona equipació del Barça de la temporada vinent sigui la senyera. "No puc confirmar ni negar el tema de la segona equipació perquè no ens ho permet el contracte amb la marca esportiva", però ha afegit: "Si la segona samarreta fos la de la senyera, s'hauria fet des del sentiment".

stats