Barça
Esports Barça 20/04/2011

Les seccions de bàsquet, futbol sala i hoquei patins també seran a Mestalla

Després de les sessions matinals d'entrenament, els equips de bàsquet, futbol sala i hoquei patins han agafat l'autocar per anar a presenciar la final de Copa del Rei de futbol a València

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaLes seccions del Barça són un dels grans actius del club, que aquesta nit presumirà d'elles a la final de la Copa del Rei. Després de les sessions matinals d'entrenament, els equips de bàsquet, futbol sala i hoquei patins han agafat l'autocar per anar a presenciar la final de Copa del Rei de futbol a València.

La secció d'handbol, que diumenge ha de jugar el decisiu partit de Copa d'Europa contra el THW Kiel, és l'única que s'ha quedat a Barcelona.

Els autocars que han portat els jugadors i els tècnics de les tres seccions fins a València s'han aturat a les Caves Freixenet de Sant Sadurní d'Anoia, on han dinat.

El Barça va inaugurar dimarts un espai (Córner Palau) a la FCBotiga específic per a les quatre seccions professionals del club: Regal Barça (bàsquet), Barça Borges (handbol), Barça Alusport (futbol sala) i Barça Sorli Discau (hoquei patins).

stats