Seleccions
Esports Barça 02/09/2011

Els gols de Cesc i la centrada de Messi, el més destacat de la jornada de seleccions entre els blaugranes

L'Espanya-Xile (3-2) és el partit que més blaugranes ha concentrat i ha tingut en Iniesta i Cesc, golejadors, els homes protagonistes. Messi també ha jugat bé en el Veneçuela-Argentina (0-1) i Abidal ha jugat 90 minuts en l'Albània-França (1-2)

Cesc celebra el 2-2, el primer dels dos gols que ha marcat contra Xile.

BarcelonaTècnicament, el Barça no juga quan hi ha aturada per seleccions però aquest vespre, el protagonisme dels partits amb participació blaugrana l'han assumit, en gran part, els deixebles de Guardiola. Cesc, amb dos gols, ha sigut l'home més destacat, a més d'Iniesta, també golejador i Messi, que ha fet una altra assistència de gol.

Veneçuela 0-1 Argentina

L’Argentina ha guanyat l’amistós disputat a Calcuta contra Veneçuela per 0-1, gràcies a un gol de Nicolás Otamendi al minut 66. El migcampista albiceleste ha rematat de cap al primer pal un córner picat pel crac blaugrana. Tant ell com Javier Mascherano, han jugat els 90 minuts.

Espanya 3-2 Xile

La selecció espanyola ha vist com Xile, més vertical i ambiciosa al primer temps, feia sang de la defensa avançada d’Espanya i, primer Isla al 10’ i després Vargas al 20’, han avançat els xilens abans del descans. Iniesta al 55’ amb un fort xut des de la frontal i Cesc al 70’, entrant des de segona línia, han rescatat la selecció per capgirar el marcador. De rebot després d’un penal comès sobre Arbeloa, Cesc ha fet el 3-2 final.

Del Bosque ha fet jugar d’inici Xavi, Villa i Busquets, però només el de Badia ha completat els 90 minuts. Xavi ha sigut substituït per Cesc al minut 64 i Villa per Pedro al descans, quan ha sortit també Andrés Iniesta. Al bàndol Xilè, Alexis Sánchez també ha jugat tot el partit.

Albània 1-2 França

El defensa francès ha sigut titular en la victòria de França (1-2) contra Albània, en un partit classificatori per a l’Euro 2013. El madridista Benzema ha obert el marcador per als bleus ben aviat i M’Vila ha ampliat l’avantatge poc després. L’albanès Bogdani ha fet l’1-2 definitiu.